open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Sudbina Haruna iz serije Paramparčad
Barış nije samo dobar glumac, on je odani suprug i posvećeni otac
02.10.2018. u 12:01
get url
text

Poznati turski glumac Barış Falay, zablistao je u ulozi osvetnički nastrojenog Haruna u seriji "Paramparčad". Pored te uloge portretirao je niz sjajnih likova u turskim TV serijama i flimovima, a upamćena je i njegova uloga iz Ezela kada je igrao sadistu.

Ali Barış nije samo dobar glumac, on je odani suprug i posvećeni otac. I danas, nakon trinaest godina, prijelomnom tačkom u životu smatra dan kada je upoznao suprugu Esru Ronabar.

-Esru sam prvi put vidio 11. februara 2004. godine - ispričao je u jednom intervjuu.

-Dopala mi se mnogo i pomislio sam kako je to žena kojom ću se oženiti. Taj datum je i ugraviran na našim burmama. Jer toga dana je počeo moj sasvim drugačiji život - dodao je.

Međutim, šarmantni glumac otkriva da lijepu Esru, također glumicu, nije osvojio baš lako.

-Žene nisu jednostavna bića, one vole da muškarac puzi pred njima, pa i Esra. Budi strpljiv, govorio sam sebi. I bio sam strpljiviji i uporniji od nje. Jer kad puziš pred onim koga voliš, onda to i nije puzanje, zar ne? I tako, baš sam bio strpljiv - rekao je.

A da je istrajan u svojim namjerama dokazao je i izborom zanimanja. Naime, kad se prijavio na glumu, odbili su ga uz obrazloženje da zbog problema s vilicama i vriskanja u govoru nikad ne može biti glumac. Ali, on se potrudio i pokazao da i te kako može biti glumac, i to sjajan glumac kojeg gledate svakog radnog dana u 20:55 sati na OBN-u.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.