navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon preseljenja u SAD

Stručnjakinja za britanski dvor: "Princ Harry je izgubljen, nedostaju mu porodica i prijatelji"

Meghan Markle vjerovatno je došla na svoje preseljenjem u Kaliforniju i napuštanjem kraljevske titule koju je stekla udajom za princa Harryja prije dvije godine, ali, kako tvrde mediji, sada patnju proživljava njen suprug.

Objavljeno: 14.05.2020. u 08:41
get url
text

Naime, izvori bliski princu Harryju ispričali su za magazin Vanity Fair kako se 35-godišnjak navodno osjeća loše nakon dolaska u Ameriku.

- Mislim da Harryju jako nedostaju prijatelji, vojne obaveze, titula i sve što je njom dobijao. Nekakav red i raspored u životu. Trenutno nema posao, prijatelji i najuža porodica udaljeni su kilometrima. Cijela ova situacija koronavirusa, bolest njegovog oca samo su ga požurili u odluci da se ponovno zbliži s bratom princom Williamom - kazala je Katie Nicholl, stručnjakinja koja prati odnose u kraljevskoj porodici već godinama.

Vila u Kaliforniji u kojoj živi kraljevski par

Nicholl je dodala da Kate i William jako osjete odsustvo Harryja i Meghan, a žale što nemaju Harryja uz sebe jer su veoma povezani.

Nedavno je otkriveno da je sam Harry rekao prijateljima, putem videopoziva, da je još u šoku koliko mu se život promijenio.

Nicholl naglašava da bivšem princu nedostaje struktura, pravila i uzori u životu koje je od djetinjstva uhodano pratio.

Istovremeno, njegova supruga Meghan osjeća olakšanje dolaskom na svoj teritorij i udaljavanjem od Velike Britanije u kojoj se nikako nije mogla prilagoditi.

"Odbjegla" vojvotkinja insistira da biografija o njenom i Harryjevom životu što prije izađe, kako bi javnost saznala uvid u pravo stanje stvari i njihovu stranu priče.