open-navfaktor-logo
search
Naređena obdukcija
Stravična smrt u Banjoj Luci: Tri sata ležao pregažen na pruzi
Navodno je pored leša pronađena i flaša alkohola. Nisu ni čuli da nailazi voz. Povrijeđeni je čak nastavio spavati kada je drugog muškarca pregazio voz
23.11.2018. u 13:01
get url
text

Pedesetogodišnjeg Milorada Gavranovića sinoć je na željezničkoj stanici u Banjoj Luci pregazio voz koji je saobraćao na relaciji Doboj – Bosanski Novi. Voz je u Banjoj Luci bio oko 21 sat, a beživotno tijelo Gavranovića je tek oko ponoći pronašao čuvar na stanici.

Sa Gavranovićem je u trenutku nesreće bio Goran Prosan, koji je lakše povrijeđen, a nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći u Banjoj Luci saslušan je u PU Banja Luka o okolnostima ove tragedije. Obojica su, kako nezvanično saznajemo, pili pored pruge, te tu zaspali.

- Navodno je pored leša pronađena i flaša alkohola. Nisu ni čuli da nailazi voz. Povrijeđeni je čak nastavio spavati kada je drugog muškarca pregazio voz. Tek oko ponoći je čuvar primijetio beživotno tijelo i odmah obavijestio otpravnika poslova. Ubrzo je na lice mjesta došla policija koja je obavila uviđaj – ispričao nam je sagovornik zaposlen na Željezničkoj stanici Banja Luka, koji je želio da ostane anoniman.

Iz Policijske uprave Banja Luka jutros je saopšteno da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, a tužilac je naredio sprovođenje detaljne istrage kako bi se precizno utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Kako saznajemo u banjalučkom tužilaštvu, tužilac je naložio da se uradi obdukcija tijela stradalog Gavranovića, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Banjoj Luci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.