Stomatolog slavnih otkrio: Koliko košta holivudski osmijeh

objavljeno: 23.02.2018. u 11:24

Savršen osmijeh rijetko je besplatan, a to dobro znaju zvijezde koje godišnje troše hiljade dolara kako bi njihovi zubi blistali na fotografijama.

Stomatolog slavnih Kevin Sands, na čijoj se listi klijenata nalaze sestre Kardashian, Kylie i Kendall Jenner, Megan Fox, Miley Cyrus, Justin Bieber i mnogi drugi, za E! News otkrio je kako izgledaju pripreme za najvažnija događanja u celebrity svijetu.

- Prije dodjela Zlatnog globusa i Oscara, radim od 6 ujutro do ponoći. Svi žele da njihovi zubi budu posebno bijeli - kaže Sands.

Najjeftiniji paketi izbjeljivanja u njegovoj ordinaciji su oko 1300 KM, ali to je samo mali dio njegove godišnje zarade.

Kako kaže, slavne ljepotice i holivudski zavodnici imaju zube na koje smo ljubomorni zbog malo većeg zahvata - ugradnje ljuskica!

- 90 posto mog prihoda dolazi od ljuskica za zube. Godišnje ugradim 10.000 ljuskica, to je moja specijalnost. Radim ih svaki dan...To je zahtjevan postupak, ali mijenja živote - otkrio je dr. Sands.

U boljim američkim klinikama ljuskica po zubu može stajati od 1400 KM do 3500 KM, no slavni su spremni uložiti novac u osmijeh koji će oduševiti agente i obožavatelje.

Inspiriran željama Kim Kardashian, ovaj stomatolog stvorio je i vlastiti proizvod koji je navodno vrlo popularan - sprej za izbjeljivanje koji u isto vrijeme osvježava dah. Sprej štiti zube od crnog vina i umaka od soje, koji za vrijeme obroka mogu stvoriti tamne mrlje na zubima, što slavni sebi nikako ne mogu dopustiti.