navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponovni uspon

Stižu milioni na račun Johnnyja Deppa i to od Diora koji je uz slavnog glumca bio i u dobru i u zlu

Za holivudsku zvijezdu Johnnyja Deppa, kojoj je posljednjih godina zbog skandala u privatnom životu i suđenja s bivšom suprugom Amber Heard, pala popularnost, pa je zbog svega počeo gubiti i unosne ugovore, ponovo je došlo povoljno razdoblje.

Objavljeno: 10.08.2022. u 10:51
get url
text

Naime, slavnom glumcu filmske ponude pristižu sa svih strana, a sada s njim ugovore obnavljaju i najveći dizajneri.

Tako su mu prvi ruku, ali i ugovor sa sedam znamenki, ponudili iz Diora, s kojima je, navodno, potpisao ugovor na više godina.

S njima je već sarađivao kada je postao zaštitno lice njihovog mirisa Sauvage, koji je ujedno i njihov najprodavaniji parfem.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

 

Vijest su, iako ne direktno i službeno, potvrdili na Instagram profilu Dior Beautyja, gdje su objavili fotografije i videosnimke nastale u backstageu pariskog rock koncerta Johnnyja Deppa, koje je snimio Greg Williams.

- Neustrašiv, ali čovjek, baš poput Sauvagea - stoji pored fotografija nakon čega su se krenuli nizati pozitivni komentari fanova.

Kako doznaje TMZ, fotografije nastale prije i poslije koncerta koristit će se u reklamama za Sauvage.

Zaštitno lice upravo Sauvagea, Depp je postao 2017. godine i upravo zahvaljujući njemu postigao je nevjerovatan uspjeh i postao najprodavaniji parfem.

Dior je, kao kuća, svih ovih godina, uprkos mnogobrojnim skandalima, stajao čvrsto uz slavnog holivudskog glumca, pa čak i nakon teških optužbi bivše supruge Amber Heard.