open-navfaktor-logo
search
Kraljevska porodica
Stigla bliska prijateljica: Hoće li slavna teniserka biti krsna kuma malenog Archieja?
Iako je poznato da su ona i vojvotkinja od Sussexa dobre prijateljice, nagađa se da iza njenog dolaska stoji ozbiljniji razlog
28.05.2019. u 07:58
get url
text

Iako su mu tek tri sedmice, malenog nasljednika Meghan Markle i princa Harryja posjećuju prijatelji njegovih roditelja, među kojima su brojne slavne ličnosti.

Jedna od njih je i proslavljena teniserka Serena Williams, koja se, iako indirektno, pohvalila tim na svom Instagram profilu. Uz nekoliko fotografija i video mnogi su naslutili da je Serena stigla u goste kraljevskoj porodici.

U London je doputovala u društvu svoje jednogodišnje djevojčice, Olympije i supruga Alexisa Ohaniana.

Iako je poznato da su ona i Meghan dobre prijateljice, nagađa se da iza njenog dolaska stoji ozbiljniji razlog.  Naime, pred kraljevskim parom teška je odluka jer se u narednom periodu moraju odlučiti ko će biti kuma na krštenju Archieja Mountbattena-Windsora.

Javnost u Velikoj Britaniji već nagađa da će tu ulogu preuzeti Meghanina najbolja prijateljica Jessica Mulroney, modna stilistica.

Ali svojom posjetom u palatu Serena je, kako navode britanski mediji, izgleda pomrsila takva nagađanja, i postala još jedna osoba na spisku koja bi mogla preuzeti tu vrlo važnu ulogu u kraljevskoj porodici.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je t’aime, @serena ️ Get the full look at the link in bio: Every “Body” Needs a Tulle Skirt Signature S High Waist Briefs in Black Irresistible Tee in Black

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s to my 11million followers dance. Thanks everyone. I love all of you!!!

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.