open-navfaktor-logo
search
Desni bek Plavih
Stevanović: Moramo se napeti 408 posto da bismo pobijedili, bilo to Goražde ili Sarajevo
Fudbleri Željezničara sutra u meču osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine na Grbavici dočekuju Goražde.
20.10.2020. u 12:40
get url
text

Desni bek Plavih, srbijanski internacionalac Siniša Stevanović će ponovo biti na raspolaganju Amaru Osimu, nakon što je prvenstveni duel protiv Olimpika propustio zbog suspenzije.

- Za nas nema lakih utakmica, generalno mi moramo 408 posto da se napnemo da bismo pobijedili neku ekipu, zvala se ona Sarajevo ili Goražde. Mi ako nismo u fulu, ako nismo našpanovani do kraja nećemo pobijediti nikoga. Cilj je prolazak dalje i pokušati da se ode do kraja u ovom takmičenju. Ekipa je spremna, ulazimo u ritam srijeda-subota, ali imamo dovoljan broj igrača da iznesemo to - kazao je Stevanović, a potom se osvrnuo na svoje partije u ovoj sezoni.

- Imao sam taj crveni karton koji me je nažalost odvojio od uslovno rečeno lakše utakmice, ali vidjeli ste da nije bila laka. U suštini uvijek može bolje, ko kaže da dobro igra mislim da nije na pravom mjestu, treba biti samokritičan, ja sam malo i previše, ali igra se uvijek može podići na viši nivo - dodao je Stevanović

Utakmica se igra u srijedu s početkom od 15 sati. Glavni sudija na susretu je Zoran Grbić, a pomoćnici su Nebojša Žugić i Igor Radaković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.