open-navfaktor-logo
search
Sutra akcija
Staro mjesto omiljene kupovine Sarajlija, Konzum Wisa, danas ponovo otvoren nakon preuređenja
Najveći Konzumov maloprodajni objekat u Sarajevu, koji se nalazi u tržnom centru Wisa, potpuno je preuređen i zablistao je punim sjajem na ponovnom otvorenju, upriličenom danas za veliki broj gostiju, poslovnih partnera, dobavljača i kupaca.
03.03.2023. u 17:15
get url
text
get url
text

Ponovnom otvorenju ovog maloprodajnog objekta prethodilo je renoviranje, uvođenje novog vizuelnog identiteta, proširivanje i prilagođavanje asortimana što se posebno odnosi na odjele voća i povrća, pekare, mesnice, gastra, delikatese, zdrave hrane, kozmetike i dječijeg svijeta te preostalih kategorija iz asortimana prehrane i neprehrane. Za još bržu i kvalitetniju uslugu, što će dodatno upotpuniti ugođaj kupovine, na raspolaganju će biti 49 zaposlenika.

- Konzum Wisa kod većine Sarajlija budi lijepe uspomene na vrijeme kada je otvoren jedan od prvih novijih tržnih centara u Sarajevu, što je bio svojevrstan novitet, a u ovom maloprodajnom objektu obavljale su se namjenske velike kupovine jer je posjedovao toliko širok asortiman da je zaista bilo moguće kupiti sve na jednom mjestu. Zadovoljstvo mi je da smo upravo ovaj prodajni objekat upotpunosti preuredili, te vjerujem da će naši stalni kupci biti zadovoljni, a ujedno da će privući i nove kupce, ali i one koji su ovdje nekada sa zadovoljstvom obavljali svoje kupovine. Objekat zaista izgleda moderno, prostran je, pristupačan, i kao što znate sa velikim besplatnim parkingom. Nakon ovog preuređenja na kojem smo intenzivno radili prethodnih mjeseci, mi nastavljamo i dalje sa planom renoviranja naših objekata na već poznatim lokacijama u želji da za naše kupce osvježimo prodajne prostore koje vole i na koje su već navikli te učinimo ih dodatno ugodnijim za kupovinu. Također bih istakao da i dalje nastavljamo ekspanziju naše prodajne mreže u okviru koje smo protekle sedmice otvorili novi prodajni objekat u Visokom – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Prvi dan ponovnog otvorenja Konzuma Wisa obilovao je bogatim sadržajem za kupce uz mnoštvo pogodnosti pri kupovini, pripremljena je posebna akcijska ponuda koja osigurava dodatne i značajne uštede,  prvi kupci su nagrađeni vrijednim poklonima a svaka 100. kupovina bila je besplatna.

Već sutra, 4. marta, kupce očekuju dodatne pogodnosti u vidu 10 posto popusta na kupovini iznad 50 KM te mnoštvo zabavnih aktivnosti za najmlađe posjetitelje.

{$galerijaFotografija}

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.