open-navfaktor-logo
search
Gostuju na Koševu
Starčević protiv Sarajeva bez velikog pojačanja i iskusnog veznjaka
Sukladno dosadašnjoj praksi, nogometaši Tuzla Cityja na utakmicu sa Sarajevom otputovali su dan ranije. Na stadion "Asim Ferhatović Hase" doći će iz Vogošće, gdje će danas trenirati
14.09.2018. u 16:01
get url
text

Hendikep za šefa stručnog štaba Slobodana Starčevića svakako je izostanak dvojice kvalitetnih igrača.

- Ako izuzmemo Mahmutovića i Milakovića, koji su na rehabilitaciji, u ekipi nećemo imati Nemanju Stjepanovića zbog povrede i Voju Ubiparipa, koji još nije dobio "papire" da može nastupiti - izjavio je Starčević za Fenu.

Pobjeda u prošlom kolu protiv Zvijezde 09, a prije toga dobra igra protiv Zrinjskog, unatoč minimalnog poraza, razlog su optimizma "plavih iz Simin Hana" uoči duela sa Sarajevom.

U prvenstvenoj pauzi debitant u ligi boravio je na Zlatiboru, odigravši vrlo dobro protiv subotičkog Spartaka (0:0), što je razlog više za očekivanja da se i protiv "bordo tima" može doći do dobrog rezultata.

- Idemo u rasterećenoj atmosferi jednoj od naših najkvalitetnijih ekipa. Igrat ćemo na našem najvećem stadionu, u nadi da ćemo ponoviti igru iz prethodnih susreta. Nadam se da će i realizacija biti bolja. S golovima će doći i rezultat, a nadam se povoljnom u sutrašnjoj utakmici - zaključio je Starčević.

Utakmica Sarajevo - Tuzla City igra se sutra od 19.30 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.