open-navfaktor-logo
search
Horoskop
Šta vam zvijezde predviđaju u ljubavi, zdravlju, na poslu u mjesecu junu
Ako pratite predviđanja astrologa, evo šta svakom horoskopskom znaku donosi juni.
03.06.2023. u 09:47
get url
text

Ovan

Ovog mjeseca ste u dobroj formi i izuzetno brinete o svom izgledu, a vaša harizma privlači pažnju. Bilo da ste slobodni ili u vezi, vraćate kontrolu nad ljubavnim životom, a između 12. i 27, vaša mašta da kreirate zajedničke trenutke bit će neograničena. Pored činjenice da vas energija Blizanaca animira, Mars u Lavu znatno podstiče vaš napredak. To vam daje harizmu koja privlači one ljude koji će podržati vaše napore. U euforiji, ne zaboravite da povedete računa o svojim finansijama.

Bik

Ulazak u sukob neće vam pomoći na poslu. Umjesto toga, pokušajte da osobu koja bi mogla biti učesnik u tom sukobu posmatrate kao saveznika. Na taj način ćete uštedjeti vrijeme umjesto da ga gubite izazivanjem neprijateljstava. Sektor finansija nije vaša primarna briga, ali to može da postane jer neko blizak vama prijeti da se upusti u ekstravagantnu potrošnju. Ostanite pribrani. Sa druge strane, ovog meseca Venera vas tjera da upoznate izvrsnu osobu. Da biste privukli njenu pažnju, vaš šarm neće biti dovoljan, ali budite sigurni da postoji rješenje.

Blizanci

Iako to nije dobro, Saturn je preuzeo kormilo vašeg poslovnog sektora. Sve što radite traje predugo jer se obećanja koja su vam data i dalje ne ispunjavaju. Umjesto da se nervirate, pogledajte šta vam je sve ponuđeno. U svemu tome postoji prilika, pa ako želite, možete i da je ostvarite. Što se finansija tiče, do 11. juna imate priliku da ažurirate svoje račune. Uradite to. Uprkos vašim dobrim namjerama i pažnji, do 12. juna emocije su vam na minimumu. Vrijeme je da se povežete sa ljudima koje ste nedavno sreli

Rak

U poslovnom sektoru atmosfera je mirna, toliko da možete da se pitate kada će se stvari promijeniti. U međuvremenu, vodite računa kada je riječ o svakodnevnom životu i ne postavljajte sebi egzistencijalna pitanja. Ako vam neko ponudi posao sa potencijalno većom zaradom, dobro razmislite. Ukoliko želite da vaš bankovni račun "radi" baš kao i vaš šarm, nemojte da gubite vrijeme razmišljajući puno o tome. Do 11. juna planete u Biku imat će blagotvorno dejstvo na vaš ljubavni život.

Lav

Čini vam se da ste svoj svakodnevni život i razvoj podredili ljudima za koje mislite da vas ograničavaju. Iako vam to trenutno ne odgovara, morat ćete da se borite sa pragmatičnim partnerima. Zato krenite njihovim putem i prepreke pred vama će nestati. Sa finansijske strane predstoji ista borba. Ako vam je potrebna veća suma novca, nemojte se forsirati. Uz prave argumente i dovoljno vremena moći ćete da ostvarite ono što ste zamislili. Ovog mjeseca bit ćete uspješni, što je veoma dobro za vas.

Djevica

Umjesto da se fokusirate na ono što nije u redu, pogledajte svoje brojne talente i nadmašite sebe. U početku to može izgledati nemoguće, ali ako sebi date dovoljno vremena, sve ćete rješavati sa lakoćom. Sa finansijske strane, svakodnevni život je osiguran, ali zvijezde vas stavljaju na "dijetu" kada je riječ o bilo čemu ekstravagantnom. Iako trenutno to nije očigledno, vaša emotivna veza ima potencijal da se razvija. Ako želite, možete se izvući iz dosade koja podriva vaše raspoloženje. Da bi stvari napredovale, budite hrabri i pristanite da upoznate nove ljude.

Vaga

Da biste prevazišli neizbježni fenomen rutine, ljudi koji imaju moć da vas natjeraju da evoluirate stupaju u kontakt sa vama. Sada nije vrijeme da uprskate ili kažete da niste zainteresovani. Umjesto toga, iskoristite priliku i razgovarajte o svojim težnjama. Budite sigurni, ovo vas neće učiniti oportunistom, već prosvećenom osobom. Sa finansijske strane situacija je stabilna, ali može postati drugačija ako svojoj kreditnoj kartici ne date malo odmora. Imate moć da se pozabavite svim temama koje vas zaokupljaju samo treba da nađete hrabrosti da to učinite

Škorpija

Vaša evolucija je nadohvat ruke, samo treba da donesete pravu odluku. Morat ćete da se pomirite sa onim što vas po prirodi nervira, zato se smirite kako biste završili poslovne pregovore u svoju korist. Bit će onako kako želite jer su vaše vještine baš one koje se traže. Sa finansijske strane svakodnevni život je osiguran, a vaša kasica bit će plodonosna. Uz malo sreće, Venera će vas natjerati da upoznate nekoga veoma privlačnog.

Strijelac

Ovog mjeseca ste na dobrom putu. Vaš legendarni dobar humor privlači prave ljude koji su skloni da vam pomognu i olakšaju vam život. Međutim, umjesto da požurite da uradite sve što je prije moguće, pažljivo rukujte nekim "fajlovima". Što se finansija tiče, štedljivo upravljajte svojom legendarnom velikodušnošću jer to može skupo da vas košta na kraju mjeseca.

Jarac

Do 5. juna Venera u Raku stavlja vas pod pritisak. Tada imate priliku da nadoknadite mnogo toga tako što ćete oprostiti sebi za svoja odsustva, nedostupnost i promjene raspoloženja. Iako ste prezaposleni, vi ste kao riba u vodi. Vaša izdržljivost čini čuda, vaše ideje su sjajne i uspijevate da se borite na svim frontovima sa nevjerovatnom vještinom. Sve to može vas učiniti "tvrdom" osobom koja zahtijeva isto to i od drugih. Sa finansijske strane, ovaj period je povoljan za razvoj, pa zgrabite loptu.

Vodolija

Vode vas sjajne ideje. Nažalost, zbog njih često dolazite u sukob sa ljudima koji se čvrsto drže svojih uvjerenja. Pravljenje scena neće vam pomoći u poslu, naprotiv. Spustite ton i pokušajte da razumijete svoje sagovornike. Ako je moguće, učinite tako da vaši prijedlozi budu praktični za implementaciju i poteškoće će biti prevaziđene. Što se tiče finansija, ukoliko imate manjak novca ovog mjeseca, nemojte o tome razmišljati kao o prokletstvu, već kao o prilici da svoje troškove smanjite. Sa Venerom i Marsom u Lavu vaša ljubav će doživjeti divne trenutke ali, nažalost, i burne periode. S druge strane, ukoliko uspijete da umirite svoj mozak, ljubav će vam se stostruko vratiti.

Ribe

Venera ima mali utjecaj na vas, dok sa druge strane ona ima veliki utjecaj na druge znakove koji će upotrijebiti bogatstvo genijalnosti da vas zavedu ili da vam udovolje. Dakle, nemate izbor osim da prihvatite izjave ljubavi koje su vam namijenjene. Vaš profesionalni svakodnevni život bit će udobniji i lakši, ali možda ćete dobiti i više odgovornosti. Možete da osjetite da niste dorasli novim izazovima ili da su zadaci preteški za vaša slaba ramena. Sada nije vrijeme da umanjujete svoje talente i kvalitete. Umjesto toga, ponavljajte sebi da ste tu gdje i treba da budete. Što se tiče finansija, ne dozvolite da ovaj sektor upravlja vama. Vaši fanovi koriste sjajne načine da vas zavedu. Ako ste sumnjali u svoju moć zavođenja ili namjere nekih ljudi, sumnje će se brzo raspršiti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.