open-navfaktor-logo
search
Astrolozi predviđaju
Šta puni Mjesec 11. augusta donosi vašem horoskopskom znaku
Sezona Lavova i ljeto su na svom vrhuncu, što znači da Sunce u posljednje vrijeme zauzima centralno mjesto.
11.08.2022. u 12:06
get url
text

Lav je jedinstveni znak kojim vlada Sunce, pa je i vrijeme da zasja. Ali 11. augusta, pun Mjesec u Vodoliji će mu "ukrasti show" jer supermjesec zrači snažnim osjećajem neovisnosti.
Mjesec će biti Zemlji bliže nego inače, a u nastavku saznajte kako će utjecati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Malo ko može parirati vašim neustrašivim sposobnostima vođe, a ovaj pun Mjesec od vas traži da pojačate i iskoristite tu moć za dobrobit ljudi oko vas. Iako vas je vatrena strast sezone Lava navela da se fokusirate na lične ciljeve, sada je pravo vrijeme da otvorite srce potrebama svoje zajednice ili društvenih grupa. Kako možete pronaći zajednički jezik s onima oko sebe i raditi zajedno kako biste napravili razliku? Izazovite sebe i svoju kreativnost usmjerite na viši cilj.

Bik

Pitanja vezana za vašu karijeru mogu kulminirati u ovom lunarnom trenutku jer pun Mjesec u vašoj 10. kući okrenutoj javnosti na neočekivan način potresa vaš poslovni život i zahtijeva svu vašu pažnju. Ako stvari ne idu prema prethodnim planovima, pokušajte ići u korak s događanjima i kretati se s promjenama. Ostati otvoren prema ovim iznenadnim promjenama ili iznenađenjima je ključno - jer nikada ne znate kakve bi se uzbudljive prilike mogle pojaviti kao rezultat.

Blizanci

Ovaj pun Mjesec je u drugom zračnom znaku, pa će za vas biti kao svjež povjetarac inspiracije koji puše u vašem pravcu. Sada je vrijeme za ozbiljan duhovni rast, širenje vaše zone komfora i prihvatanje novih načina razmišljanja. Možda ćete otkriti da se vaši interesi i težnje sada brzo mijenjaju - jedan razgovor bi mogao rasvijetliti strast prema temi za koju se nikada prije niste zanimali. Pratite ove iskre euforije i zadovoljite svoju radoznalost.

Rak

Kakve su vam energične veze, prekršena obećanja ili lični dugovi u zadnje vrijeme visjeli nad glavom, Rakovi? Sada je vrijeme da se počnete oslobađati bilo kakvog emocionalnog opterećenja, a niskim vibracijama ili finansijskih uzdi koje su vas sputavale. Poduzmite korake da izgradite nezavisnost u svom životu tako što ćete biti čisti s ljudima koji su vam najbliži ili radeći na isplati svega što dugujete. Život je previše dragocjen da biste ga proveli oviseći o volji drugih ljudi.

Lav

Još uvijek traje sezona vašeg rođendana, pa očigledno sjajite kao zvijezde kakve i jeste. Međutim, ovaj pun Mjesec će vas izazvati da uložite energiju u najbliža partnerstva. Pod ovim kozmičkim uvjetima, dinamika odnosa bi se mogla brzo promijeniti i iznenadne promjene osjećaja bi vas mogle zbuniti. Pokušajte pristupiti svim džoker trenucima s objektivnošću i logikom - razgovor o stvarima i lojalnost vlastitim potrebama pomoći će vam da prebrodite svaku potencijalnu oluju.

Djevica

Volite urednu i organiziranu rutinu, ali vaša promjenjiva horoskopska priroda će vam dobro doći pod ovom lunacijom, jer vaš svakodnevni život može biti uzdrman. Nove radne ili lične obaveze mogu se iznenada pojaviti na vašem radaru i primorati vas da preispitate kako strukturirate svoje vrijeme i u potpunosti prepravite svoj kalendar. Iako je sada možda haotično, vjerujte da će ove promjene biti najbolje kada se prašina punog Mjeseca slegne.

Vaga

Sezona Lavova vas je fokusirala na zabavu sa svojim prijateljima, Vage. Međutim, ovaj pun Mjesec želi da dio te sočne i radosne energije usmjerite i na svoje lične poduhvate. Možda ćete otkriti da ste pogođeni iznenadnim naletom inspiracije - što bi moglo osvjestiti želju da se bavite nekonvencionalnim strastvenim projektom ili čak neočekivanom romantičnom vezom. Usredotočite se na sve što vam budi leptiriće u trbuhu, ubrzava puls, čak i ako to nije uobičajeno za vas.

Škorpija

Vjerovatno ste imali nekoliko vrlo zauzetih sedmica na poslu, ali ova lunacija privremeno privlači vašu pažnju na stvari u vašem domu. Neočekivana previranja u ličnom životu ili iznenadne promjene u vašoj životnoj situaciji ili porodičnoj dinamici mogu vas natjerati da zaustavite svoje poslove i fokusirate se na privatni život. Pokušajte ostati pribrani dok radite kroz dramu - pristup otvorenog uma i šire slike će vam dati perspektivu koja vam je potrebna.

Strijelac

Držite uši, srce i um širom otvorene sada jer ovaj pun Mjesec servira razna iznenađenja. Neočekivane vijesti ili slučajni susreti mogu promijeniti vašu trenutnu putanju i donijeti uzbudljive prilike da se izrazite na nove načine, zato se nemojte bojati reagirati. Sada je vrijeme da jurite dugu i pratite svoje srce. Ono što je važno jeste da ostanete vjerni onome što jeste, čak i ako se sve oko vas mijenja iz minute u minutu.

Jarac

Puni Mjesec je uvijek pun emocija - ali ovaj će vas najviše fokusirati na finansije. Bilo da se radi o iznenadnom izdatku ili neočekivanom prihodu, budite u kontaktu sa svojim navikama potrošnje kako biste bili sigurni da možete upravljati svim preprekama koje vam se nađu na putu. Ako tražite povišicu ili novi nastup, možda će se pojaviti i neke neočekivane prilike da povećate svoj priljev novca, pa budite spremni i iskoristite priliku za povećanje svog bankovnog računa.

Vodolija

Ovo je vaš pun Mjesec, zato zakoračite u lunarnu svjetlost i budite spremni evoluirati pred očima svih. Vaš identitet i samoprezentacija se mijenjaju brzinom svjetlosti, a vi odbacujete svoje stare verzije brže nego ikada ranije. Prihvatite svoj prirodno buntovnički duh dok istražujete ovaj inovativni novi teritorij i nemojte se bojati nadići status quo. Vašem netradicionalnom duhu je potreban prostor za rast.

Ribe

Ovaj pun Mjesec za vas će biti kao fantazija, ali ta vrsta sanjivog, eteričnog carstva je sada mjesto gdje se zapravo najbolje i osjećate. Držite svoje treće oko otvoreno, jer ćete možda otkriti da ste iznenada skrenuli s puta kada je u pitanju emocionalno iscjeljenje ili mistična veza. Provedite neko vrijeme sami kako biste u potpunosti mogli procesuirati psihičke transformacije i duhovna otkrića koja vas pogađaju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.