open-navfaktor-logo
search
Slavlje
Sretna Nova godina, ovako je dočekana na Trgu BiH
Dobrodošli u 2020.! Da budemo jedinstveni u godini koja je pred nama, jer samo jedinstveni možemo praviti dobre i velike stvari za naš grad i našu državu, kazao je Skaka
31.12.2019. u 21:41
get url
text

Više hiljada Sarajlija i turista u glavnom gradu Bosne i Hercegovine dočekalo je Novu 2020. godinu uz koncert Željka Joksimovića i spektakularan vatromet.

Publici se obratio gradonačelnik Abdulah Skaka, poželivši svima dobrodošlicu.

{$galerijaFotografija}

- Dobrodošli u 2020.! Da budemo jedinstveni  u godini koja je pred nama, jer samo jedinstveni možemo praviti dobre i velike stvari za naš grad i našu državu! Dragi gosti, dobrodošli u Sarajevo, dobrodošli u centar regiona, uživajte večeras i hvala vam! -kazao je Skaka.

Željsko Joksimović na binu je izašao dočekan ovacijama publike, te uz pjesmu "Ljubavi" pozdravio hiljade Sarajlija i turista.

- Dobro došli na najveću žurku u ovom dijelu Evrope i da ispratimo ovu staru godinu kako dolikuje i dočekamo novu isto tako. Dobro došli u centar regije sa najboljim provodom. Večeras je jako lijepo biti Sarajlija i hvala vam što ste to i meni omogućili - rekao je Joksimović.

Novogodišnje slavlje u na Trgu Bosne i Hercegovine otvorila je mlada pjevačica Ilma Karahmet, koja je zagrijala publiku pred njegov nastup.

{$galerijaFotografija}

Hiljade Sarajlija i turista iz zemlje, regiona, ali i cijelog svijeta, večeras Novu 2020. godinu dočekuju na platou ispred Sarajevo City Centra.

{$galerijaFotografija}

Sarajevo će u Novu godinu svojim hitovima, uvesti pjevač Željko Joksimović, čiji izlazak na pozornicu se očekuje u 22.30 sati.

 

Ilma Karahmet, Nova godina, Javni doček 31.12.2019
1 od 18
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.