open-navfaktor-logo
search
Ćamil Duraković
Srebrenica mi je svetinja, Ogreševiću veži svoje plaćene pse koji laju na nas po društvenim mrežama
Član izbornog štaba "Moja adresa: Srebrenica" Ćamil Duraković oglasio se povodom "brutalnih napada na njega i inicijativu "Moja adresa: Srebrenica" koji su uslijedili nakon posjete Cazinu". 
12.11.2020. u 19:13
get url
text

VEZANI TEKST - Duraković i Tabaković u Cazinu: Ogrešević i A-SDA prodali Srebenicu za Cazin

- Ja pojedinačno ne mogu odgovarati na poruke, komentare, ali ću reći nekoliko stvari. Lično sam razgovarao sa Nerminom Ogreševićem i zamolio da ne daju biračke odbore SNSD-u. On me je samo saslušao, a nakon našeg razgovora nazvao me je Radomir Pavlović (predsjednik općinskog SNSD-a Srebrenica) i rekao mi: "Zvali su me iz Cazina i rekli da s vama dogovorim odbore, evo od četiri odbora dajem vama dva, a nama Srbima dva", što sam ja izričito odbio. Zašto bi u ime bošnjačke stranke, osnovane na tekovinama Alije Izetbegovića, neki Radomir razgovarao sa mnom?

Iz istog razloga sam sjedio i razgovarao sa Jasminom Emrićem, možda i jedinim korektnim čovjekom u A-SDA, koji se ibretio kada sam mu rekao šta se dešava. Međutim, i on mi se nakon toga prestao javljati.

Zato dragi moji Krajišnici, evo vam SG-1 obrasci članova biračkih odbora, koje je u ime A-SDA predložio Bojan Pejić, član srebreničkog SNSD-a. Imena su Nemanja, Svetomir, Danko...

{$galerijaFotografija}

Evo, javno pozivam Nermina, Jasmina i ostale iz A-SDA da me demantuju. Ako to ne učine, dragi moji Krajišnici onda ćete i sami razumjeti o čemu je riječ. I još nešto, mene niko nije poslao u Cazin, niti mi platio za to...

Lažete svome narodu, jer nemate odgovor. Ne miješam se u vašu politiku, ali mi je Srebrenica svetinja, koju nikome ne opraštam i dužan sam reći istinu. Prema tome, Nermine Ogreševiću poveži ove plaćene pse što laju na nas po društvenim mrežama, jer ni tebi ni njima ništa nije sveto i ja lično želim da te pravi Krajišnici kazne tako što neće glasati za tebe i tvoju izdajničku politiku - poručio je Duraković. 

 

Birački odbori Srebrenica- SNSD- A SDA
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.