open-navfaktor-logo
search
Počinilac maloljetnik
Srbijanski mediji javljaju da je u masakru u osnovnoj školi u Beogradu ubijeno šest osoba
U masakru koji je jutros u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počinio učenik (14) sedmog razreda ubijeno je šest osoba.
03.05.2023. u 10:25
get url
text

Kako javlja Nova.rs, dječak je ubio šestero ljudi, među kojima su i djeca i čuvar. Kako se nezvanično saznaje, dječak je upao na čas historije i počeo da puca na đake. 

Prema najnovijim informacijama koje iz minute u minutu objavljuju beogradski mediji, osim radnika osiguranja, ubijeno je i nekoliko djece, ali tačan broj nije utvrđen. Mediji spekulišu brojkama od šest do osam nastradale djece. Roditelji koji se nalaze ispred škole i čekaju svoju djecu kazali su da ima 16 povrijeđenih učenika.

Troje djece je hospitalizovano u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dijete u kritičnom stanju.

Prema nezvaničnim saznanjima, više od desetoro ranjene djece je prevezeno u Urgentni centar.

- Ubijen je naš omiljeni čuvar Dragan. Djeca su ga voljela, kao i cijeli kolektiv - rekla je potresena majka jednog djeteta iz škole.

Brojne patrole MUP-a Srbije i vozila Hitne pomoći nalaze se na licu mjesta, a napadač je uhapšen. Mediji javljaju da je masovni ubica Kosta K. prilikom hapšenja bio miran, nije pokazivao nikakve emocije i nije se opirao. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.