navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svadba u Sarajevu

Sprema se velika fešta: Anel Ahmedhodžić u junu potpisuje "ugovor života"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je polovičan učinak u martovskom prozoru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Objavljeno: 11.04.2023. u 13:32
get url
text

Zmajevi su savladali Island (3:0), poraženi su od Slovačke (0:2), a sada čekaju junske izazove i duele protiv Portugala (17. juni u gostima), te Luksemburga (20. juni u Zenici).

Dodatni problem selektoru Faruku Hadžibegiću pred ove utakmice pričinjava ljetna pauza. Kada su igrači iscrpljeni od napornih sezona.

Ljetne pauze su jedina prilika kada se reprezentativci mogu odmoriti, malo opustiti i završiti privatne obaveze.

Tako će i Anel Ahmedhodžić, nakon sjajne sezone u Engleskoj, a nakon Portugala i Luksemburga potpisati ugovor karijere, pišu Sportske. Najvažniji ugovor života!

- Anel sprema svadbu 24. juna. Svadba će biti u Sarajevu - kaže za portal Sportske izvor iz Švedske, navodeći da će biti pjevača zabavne i narodne muzike, a jedan od njih je i Maid Halilović.

VEZANI TEKST - Marijana i Anel Ahmedhodžić šerijatski se vjenčali u Malmeu

Na svadbi će biti svi reprezentativci BiH, selektor, porodica i prijatelji iz Švedske i BiH.

Anel i njegova životna saputnica Marijana u Sarajevu će svadbenim slavljem ozvaničiti dugogodišnju vezu, a par će uskoro postati i roditelji.

I Anelov otac Mirsad potvrdio je da se u Sarajevu u junu sprema velika fešta.

Anel se prošlog ljeta u Malmeu šerijatski vjenčao sa Marijanom Cecilijom Mašić, a tada je fotografiju iz džamije podijelio upravo njegov ponosni otac Mirsad. Marijana se na Instagramu predstavlja kao gospođa Ahmedhodžić.