Ovo boli...

Šprajc na RTL-u "poderao" Čovića: Mali hrvatski gnom koji Dodiku lašti cipele

Objavljeno: 11.01.2019. u 08:24

A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s BiH Ustavom: Mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele

Zoran Šprajc, televizijski voditelj hrvatskog RTL-a, sinoć je dao zanimljiv komentar na Čovićevo prisustvo svečanosti povodom neustavnog "dana RS-a" u Banjoj Luci:

Ministar Damir Krstičević eto jedini se usudio reći da je Čovićev odlazak na proslavu u Banja Luku sramotan, mi bi dodali i da je sramotno da o tome nema ništa za reći politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević, ni član Središnjeg odbora HDZ-a Tomo Medved.

Pa da podsjetimo gospodina Kuščevića i Medveda i sve ostale dementne u HDZ-u da je Dragan Čović predsjednik sestrinskog HDZ-a BiH s kojim sestra u Zagrebu ima vrlo intezivne obiteljske odnose, pogotovo kad za Hrvatski sabor treba prikupljati glasove tamnošnjih Hrvata.  

Trud Dragana Čovića i njegove lokalne sestrinske podružnice nakon toga se uzvraća obilatim financijskim donacijama iz hrvatskog državnog budžeta i HVO penzijama na kojima onda Dragan Čović gradi političku karijeru a na njoj gradi svoje nekretnine i tako ukrug, ruka ruku mije, nema tu ništa novo, osim što je Čović za to kruženje dobio i počasnu doktorsku titulu na jednom opskurnom Sveučilištu, Zagrebačko se zove.  

Ali uz hrvatske novce Čoviću se jednako milo milovati i s Miloradom. Dodik je sve ono što bi Čović htio biti - predsjednik paradržave, u kojoj sam sa svojima vrtiš sve pare države.

A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s BiH Ustavom: Mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele.

Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega.     

Video koji je objavio RTL možete vidjeti i ovdje.

Izvor:   Vijesti.ba/RTL

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije