Cijela Hajdukova ekipa pojavila se turniru Torcida kup, gdje je predsjednik kluba Lukša Jakobušić uručio Livaji Hajdukov dres na kojem je broj 2027.

Uz objavljenu fotografiju cijele ekipa s Livajom u središtu i dresom u rukama, Hajduk je napisao: Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine!

U klubu je za petak u 14 sati zakazana konferencija za medije, na kojoj će uz Livaju biti prisutni predsjednik Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Livaja se u Hajduk vratio u februaru 2021, te potpisao ugovor do kraja juna 2024. Igrač koji će 26. augusta proslaviti 29. rođendan, tako bi trebao najzrelije igračke godine provesti u klubu iz kojeg je još 2010. otišao u milanski Inter, a potom promijenio još sedam klubova igrajući u Švicarskoj, Italiji, Rusiji, Španiji i Grčkoj iz koje se vratio u Split.

Prošle sezone je u 34 prvenstvene utakmice za Hajduk postigao 28 pogodaka, te još četiri u Kupu. Sjajni nastupi u dresu Hajduka doveli su ga i do reprezentacije Hrvatske, u kojoj je ponovno zaigrao nakon trogodišnje pauze i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru postigao dva pogotka.