open-navfaktor-logo
search
Oglasio se menadžer
Solskjaer: Manchester Unitedu treba napadač, na meti i Džeko
Menadžer Crvenih đavola izjavio je da nema puno klubova koji bi u januaru prodali igrače koje inače žele zadržati
24.11.2019. u 15:05
get url
text

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda, izjavio je da ekipi u ovom prijelaznom roku treba napadač, a već se špekuliše da bi to mogao biti Mario Mandžukić iz Juventusa ili njemu sličan igrač, javlja Anadolu Agency (AA).

- Ne radi se o X količini novca koju moramo potrošiti, nego o tome ko bi bio dugoročno rješenje za klub, a ne samo za tri, četiri mjeseca. Međutim, igrači koje dugoročno želimo dovesti nisu na prodaju u januaru. Nema puno klubova koji bi u januaru prodali igrače koje inače žele zadržati. Možda možemo dovesti jednog ili dva igrača na posudbu za manje novca, samo da pomognu ekipi - kazao je Solskjaer novinarima.

Brojni engleski mediji su danas pisali da Mandžukić uskoro potpisuje za United.

Manchester već neko vrijeme bezuspješno pokušava dovesti Mandžukića. Ovog ljeta su bili blizu dogovora, ali su se kasnije razišli zbog plate. Pokušali su ga dovesti i nakon što je prije mjesec dana odbio bogate ponude iz Katara i Kine, ali još uvijek nisu uspjeli postići dogovor.

Ovaj put engleski mediji tvrde da je napadač spreman početi trenirati s Manchesterom kako bi iznudio odlazak iz Juventusa.

Nedavno se pojavila informacija da Crveni đavoli u januaru kreću po našeg Edina Džeku.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.