Sofia Vergara u farmericama s početka vijeka: Hoće li se popularni ugledati na nju

objavljeno: 03.07.2018. u 11:54

Svjedoci smo pokušaja povratka brojnih modnih trendova za koje smo mislili da su otišli u povijest.

Ponovo se nose minijaturne, takozvane Matrix sunčane naočale, biciklističke hlačice, ribarski šeširi... Sve su to najnoviji podsjetnici da se moda stalno ponavlja, pa čak i ona koju niko ne priželjkuje.

Svim tim trendovima ispočetka smo se smijali, ali su vremenom slavne trendseterice i modne influencerice s Instagrama uspjele nagovoriti mase na njih. Hoće li to poći za rukom i Sofiji Vergari, koja sada u modu želi da vrati jedan trend s početka vijeka.

Lijepa glumica prošetala je gradom u dekonstruiranim farmericama, s rupama duž cijelih nogavica, kakve su početkom 2000-ih obožavale pop zvijezde poput Britney Spears, Beyonce i Christine Aguilere. Sofia ih je iskombinirala s običnom bijelom majicom, torbom u istoj boji i srebrnim metalik natikačama.

Može li atraktivna Kolumbijka vratiti ovaj trend u modu, pokazat će vrijeme, mada nije jedina koja to pokušava. Naime, i modna kuća Chanel je u svojoj posljednjoj kolekciji predstavila farmerice s potpuno poderanim nogavicama, pa možete očekivati da ćete uskoro viđati sve više slavnih dama u ovom povratničkom komadu. Ako trend zaživi, vjerujemo da će uslijediti i brojne high-street varijante ovakvih traperica.