open-navfaktor-logo
search
Prijavljeno policiji
SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Prijedora: Aparat za prisluškivanje pronašao na klima uređaju
Rukovodilac Filijale Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske u Prijedoru čiji su inicijali D. P. prijavio je policiji da je u kancelariji na radnom mjestu pronašao skriven audiouređaj za tonsko snimanje, saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.
22.10.2020. u 11:21
get url
text

Tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor izjasnio se da je riječ o krivičnom djelu neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Policijski službenici izvršili su uviđaj i preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti izvršenog krivičnog djela i pronalaska nepoznatog izvršioca.

Slučaj je policiji prijavljen jučer u 14.20 sati.

Srpskainfo objavila je da se radi o kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Daliboru Pavloviću.

Pavlović koji je rukovodilac prijedorske filijale Fonda za zdravstveno osiguranje RS-a za Srpskainfo je potvrdio da je uređaj za snimanje jučer pronašao kancelariji.

- Dok sam hodao kancelarijom ugledao sam uređaj za snimanje na klima uređaju. Odmah sam o svemu obavijestio policiju. Uvjeren sam da postavljanje ovog uređaja nema nikakve veze sa radnicima u Fondu zdravstvenog osiguranja, ali ne znam da li ima veze sa mojom kandidaturom za gradonačelnika - izjavio je Pavlović.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.