open-navfaktor-logo
search
Objavljen video
Snimak nasilja nad ženom u Novom Sadu izazvao bijes javnosti
Na snimku se vide muškarac i žena kako se, pretpostavlja se, raspravljaju, a zatim je uslijedio udarac
24.11.2019. u 14:02
get url
text
Snimak iz Novog Sada

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nasilja nad ženom usred dana, a nastao je u Novom Sadu. Snimak je izazvao bijes korisnika društvenih mreža.

Na snimku se vide muškarac i žena kako se, pretpostavlja se, raspravljaju. Dok ona ide unazad i pokušava rukama da se zaštiti, muškarac joj se polako približava.

U narednom trenutku on ju je ošamario, poslije čega je ona zateturala. Oboje ostaju na mjestu, muškarac vidno nervozan, a žena sa šakama preko lica. Oko njih dvoje se ne vide prolaznici.

 

Ovako počinje. A završava se po hronikama. Konkretan primer divljačkog nasilja nad ženom. Konkretan primer ćutanja svih i očevidaca i žrtve, sve zbog straha od posledica. Ne ćutite, time samo dajete snagu i moć nasilnicima - nisu jači od sistema a mi i vi smo taj sistem na njihovu nesreću ! Stop nasilju. Levijatan.

Posted by Fondacija Pokret Levijatan - STOP Violence on Saturday, November 23, 2019

Na nalogu Pavla Bihalija, na kom je i osvanuo snimak, dat je i opis.

- Novi Sad. Ovako počinje. A završava se po hronikama. Konkretan primjer divljačkog nasilja nad ženom. Konkretan primer ćutanja svih i očevidaca i žrtve, sve zbog straha od posljedica. Ne ćutite. I najbitnije jednom kada dobijete šamar, ne, neće biti bolje,svaki sljedeći put sve gore – napisao je u opisu videa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.