Utorak, 05.03.2024.

Slobodan Vasković tvrdi: "Gradonačelnik Zvornika naredio je moju likvidaciju!"

"Zoran Stevanović Gladni izdao je licencu za ubistvo svom privatnom Siledžiji Draganu Erkiću Pauku i naredio mu da eliminiše potpisnika ovih redova ili nekog od članova moje porodice"

Napisao je to na svom blogu banjalučki novinar Slobodan Vasković, kojem je to kako kaže, saopćilo nekoliko izvora, koji su ga obavijestili da je Pauk krenuo u potragu za njim.

- Prema njihovim riječima, ukoliko ne uspije da eliminiše mene, obrušiće se na nekog od članova moje najuže porodice.

Gladni je Licencu za Ubijanje izdao Pauku nakon mojih tekstova o pokušaju likvidacije Ljubinke Kulišić, mlade umjetnice iz Zvornika, koja je samo pukim slučajem izbjegla egzekuciju, jer se 27.08. nije nalazila u tom gradu, kada su je tražili da je ubiju zbog komentara na FB.

U potrazi za njom bio je član porodice navodno uvažene poslanice SNSD-a Dušice Savić.

Naređenje je Gladni izdao 28.08. ove godine.

Nije prvi put da Stevanović prijeti meni i mojoj djeci. Čak i unučadima, koju lično nemam.

Tako me je 24.11.2017. godine nazvao putem telefona i prijetio da će on ubiti mene, njegovi moju djecu, a njegova unučad moju unučad.

Nisam te prijetnje prijavio, jesam objavio, jer kome da ih prijavim: Onim koji štite naručioce ubistva i ubice, kako likvidiranog Davida Dragičevića, tako i likvidiranog Nikole Đurovića, Milana Vukelića…; Onim koji koriste operativce MUP-a RS da bi saznali gdje su moja djeca?!

Zašto dio Vrha MUP-a RS interesuje gdje su moja djeca?!

Takođe, 18. aprila ove godine prijetio mi je Pauk, o čemu ja posjedujem dokaze. I to je učinio po nalogu Gladnog.

Sada su odlučili da "sa riječi pređu na djela", pa su se nameračili da me uklone ili da eliminišu nekog od članova moje porodice.

Vidjećemo šta će biti: Da li će Pauk uspjeti da me pronađe i ubije ili će nasrnuti na članove moje najuže porodice, što mu je naređenje. Ohrabreni su nedjelovanjem MUP-a RS i nadležnog Tužilaštva nakon pokušaja likvidacije Vlade Kovačevića, novinara BN TV. U to nema nikakve dileme.

Kako god, ja nastavljam da pišem kao i dosad, posebno o pokušajima likvidacija u Zvorniku, pokušajima kriminalnog otimanja "Alumine" i drugim zločinačkim aktivnostima Gladnog i njegovih zaštitnika, kao i njemu podređenih razbojnika - navodi na svom blogu Vasković.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh