open-navfaktor-logo
search
Bez odgovora
Sloboda traži trenera, Spahića nakon ispunjenog cilja niko nije obavijestio da je "bivši"
Amir Spahić preuzeo je kormilo Slobode kad se niko nije usudio. Cilj je ispunio i klub ostavio u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
03.06.2022. u 19:15
get url
text

Iz kluba se niko ne oglašava, a mediji su danas objavili da Sloboda traga za trenerom, iako čovjeka koji je priveo sezonu kraju niko nije obavijestio da je "bivši". Da je ostao, ili da će ubrzo ostati bez posla mogao je saznati iz medija.

Navodno je Slobodina Želja Amar Osim. Crveno-crni godinama pate od hronične besparice i svakako će biti zanimljivo pratiti da li će i na koji način najtrofejnijeg trenera u BiH privoliti da dođe na Tušanj.

VEZANI TEKST - FK Sloboda želi Amara Osima
 

Ukoliko Osim zaista i preuzme kormilo, jasno je da će i ciljevi Tuzlaka biti veći neko prethodnih godina u kojima je borba za opstanak bila Slobodina realnost.

Odgovore na mnoga pitanja pokušali smo dobiti od predsjednika Slobode Elmira Šećerbegovića, ili nekog drugog (ako postoji) zaduženog za sportski segment.

Danas u prijepodnevnim satima obratili smo se PR službi kluba, a ubrzo je stigao odgovor da su pitanja proslijeđena.

Od predsjednika Šećerbegovića htjeli smo čuti da li je Amir Spahić i dalje šef struke, ili je njegova epizoda završena, kao i to da li je tačno da je klub u pregovorima s Amarom Osimom.

Pitali smo i kada Sloboda planira početi pripreme za narednu sezonu, šta će biti s igračkim kadrom i dvocifrenim brojem fudbalera kojima su istekli ugovori, te koji su ciljevi Slobode u predstojećem vremenu.

Do trenutka zaključivanja ovog teksta iz Slobode se nisu oglašavali.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.