open-navfaktor-logo
search
Predstavljena pojačanja
Sloboda dovela pet novih igrača, Maksimović i Hodžić ponovo na Tušnju
Sloboda je dovela pet novih igrača
12.06.2019. u 12:43
get url
text

Sloboda je još bez trenera, ali to ne sprečava čelnike kluba da dovode nove igače. Admir Smajić, novi tim menadžer kluba, još traži ko će sjesti na užarenu klubu tuzlanskog premijerligaša.

Smajiću je potreban poslušnik, neki trener koji posjeduje profi licencu, ali koji se neće pretjerano miješati u svoj posao. Takvu ponudu odbio je mladi stručnjak Amir Spahić, a ranije i Feđa Dudić. U međuvremenu, Sloboda je dovela pet novih igrača. 

Ugovore su jučer potpisali golman Branislav Ružić, koji je posljednji angažman imao u garadačačkoj Zvijezdi. Prošle sezone je branio i za Čelik. Novajlija je i Anel Husić, povratnik u crveno-crni dres. Na Tušanj stiže iz GOŠK-a, a donedavni kapiten Olimpika Adnan Osmanović, također je stavio potpis na ugovor.

U društvu sportskog direktora Ademira Smajlovića predstavljeni su i Marinko Rastoka (TOŠK) i Adnan Buljić (Bratstvo Gračanica).

Nove ugovore dobili su i Saša Maksimović i Dino Hodžić. Prvi je prošlu polusezonu proveo u Zvijezdi Gradačac, a drugi na posudbi u Slavenu iz Živinica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.