open-navfaktor-logo
search
Ispunio joj posljednju želju
Slavni pjevač djevojci na samrti pjevao pored bolničkog kreveta
Keith Urban ispunio je san bolesnoj obožavateljici kad se iznenada pojavio u bolnici uz njn krevet i otpjevao joj omiljenu pjesmu
19.10.2018. u 21:24
get url
text

Marissa English, 25-godišnjakinja je rođena s "bezbroj zdravstvenih stanja, uključujući neoperabilnu cistu na mozgu, tešku skoliozu i cerebralnu paralizu", piše WTOL.

Ona je pacijentica u bolnici Mercy Health St. Vincent Medical Center u Toledu, u američkoj saveznoj državi Ohio, a sudeći prema onima koji je najbolje znaju, velika je obožavateljica popularnog country pjevača Keitha Urbana, inače supruga Nicole Kidman.

S tim saznanjem, grupa sestara pokrenula je kampanju na društvenim mrežama s nadom da će poruka doći do Keitha prije nego što je stigao u grad u sklopu svoje turneje.

Marissina posljednja želja došla je do Urbana, a on se bez razmišljanja pojavio u bolnici. Na dirljivoj snimci Urban pjeva Blue Ain’t Your Color, njenu omiljenu pjesmu, držeći je nježno za ruku dok se ona smije.

Urban je odvojio vrijeme i za fotografiranje s Marissom, a njena porodica javno mu je zahvalila na društvenim mrežama, gdje su pjevača nazvali velikim gospodinom.

Ne samo da je Keith Urban posjetio Marissu u bolnici, već je na rasprodanom koncertu u Huntington centru rekao sve o svojoj najvećoj obožavateljici i posvetio joj čitav koncert.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.