Slavni glumac ponizio bivšu suprugu zbog nove djevojke

objavljeno: 13.01.2018. u 09:27

Glumac Ewan McGregor (46) osvojio je Zlatni globus za najboljeg glumca u američkoj seriji “Fargo“ prošli vikend u Los Angelesu. 

Na svečanosti se zahvalio svojim “najvažnijim ženama“ i spomenuo bivšu suprugu Eve Mavrakis (51) i svoju djevojku, glumicu Mary Elizabeth Winstead (33). S obzirom na to da je produkcijsku dizajnericu ostavio zbog glumice sa seta navedene serije, zgrozio je javnost. Povrijeđena bivša supruga sada je, po prvi put za medije, prekinula šutnju.

- Gledala sam svečanost, a njegov govor mi se nije ni najmanje svidio jer me ponizio. Mislim da svi možete zaključiti zašto, tako da ne moram ni objašnjavati - rekla je ogorčena Eve za američke medije. Dodala je kako je to sve što ima za reći o Ewanu.

- Najviše ju je povrijedilo što tolike godine braka s njom izjednačava sa ženom koju do nedavno nije ni poznavao. Svu brigu i pažnju majke svoje djece je očito olahko shvatio - kaže izvor blizak Eve.

McGregor s bivšom suprugom ima kćeri Claru (21), Esther (16) te blizanke Anouk (6) i Jamyan (6).

McGregor se razveo u maju prošle godine od Eve nakon 22 godine braka. Kada su u novembru 2017. “procurile“ fotografije na kojima grli i ljubi Mary Elizabeth, priznao je da se zaljubio u nju na setu američke serije “Fargo“ u kojoj glume par.

Zbog nove ljubavi i Mary Elizabeth se razvela. U lipnju 2017. je rekla da su se ona i njezin suprug, redatelj Riley Stearns (31) razišli nakon sedam godina braka, ali da će i dalje ostati prijatelji.