open-navfaktor-logo
search
Ljubav
Slavna holivudska glumica udala se u rezervatu
Glumica Hilary Swank i Philip Schneidersu započeli svoju ljubav jednim bezazlenim izlaskom, ali čini se da će ona ipak trajati dugo.
22.08.2018. u 18:21
get url
text

Naime, par se vjenčao 18. avgusta u šumskom rezervatu u Kaliforniji, a Hilary je nosila prelijepu vjenčanicu poznatog libanonskog dizajnera Elieja Saaba.

Par se upoznao na sastanku na slijepo koji su im namjestili zajednički prijatelji. Ispričali su da su se našli u deset sati ujutro, nakon čega su zajedno proveli cio dan jer su uživali. Godinu i po kasnije su se vjerili, a Hilary je tada medijima rekla da ne zna zašto su toliko dugo čekali na vjeridbu. Pronašli su i idealno mjesto za svadbu, a kako i Hilary i Flip jako vole prirodu, odmah su znali da žele da se vjenčaju u blizini svoje kuće u Kaliforniji tako da mladu otac može otpratiti do oltara, s obzirom na to da je prije tri godine imao transplantaciju pluća, pa ne smije da leti avionom.

- Pronašli smo tačno to što smo tražili, rezervat Santa Lucia Preserve u Kaliforniji. To je zapanjujuća privatna zajednica okružena drvećem starim više od 800 godina - rekla je Hilary.

Vjenčanica ove 44-godišnje oskarovke se sastojala od 25 metara Chantilly čipke, osam metara svilenog šifona i šest metara organza svile, a njena izrada je trajala čak 150 sati. Od toga je 70 sati trebalo samo za izradu veza. Na haljini je vrijedno radilo sedmoro ljudi, piše Vogue.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.