Singl Hurricane

Slavna Bosanka: Sanela Jenkins u spotu sa velikom američkom zvijezdom

Objavljeno: 06.12.2018. u 21:26

Sanela, pored produkcije, glumi i u spotu i u kratkom filmu

Sanela Jenkins glumi i u kratkom filmu

Sanela Jenkins i njena produkcijska kuća "D EMPIRE" snimili su novi spot za popularnu američku pop zvijezdu Ashera Monroa koji je predstavio i novi kratki film za svoj singl "Hurricane".

Film je premijerno prikazan na online platformi Billboard.

Sanela, pored produkcije, glumi i u spotu i u kratkom filmu. “Uragan" je drugo poglavlje pjevačevog kratkog filma pod naslovom Knjiga ljubavi. Radnja ovog zanimljivog spota se dešava u pustinji.

Monroe se prvo susreće sa muškarcem u šatoru koji ga misteriozno očekuje. Čini se da muškarac dobiva viziju o lijepoj, usamljenoj ženi koja se skriva. Nakon što Monroeu daje instrukcije da napusti šator, počinje muzika.

- U filmu sam se suočio s mnogim izazovima, a posebno kada susrećem mističnu superiornu ženu koja mijenja tok moje sudbine - izjavio je Monroe na Billboardu.

- Film Knjiga ljubavi bio je nevjerovatno putovanje i iskustvo za mene kao umjetnika - kaže Monroe, čiji je ovo prvi video spot ispod kojeg stoji njegov potpis.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije