open-navfaktor-logo
search
Odlazi iz Mostara
Slaviša Radović napustio Velež, zaplakao dok je pakovao kofere
Slaviša Radović napustio je Velež, a karijeru će nastaviti u Latviji.
27.06.2022. u 16:32
get url
text

Kako je klub iz Mostara potvrdio, nova destinacija iskusnog defanzivca je FK Liepaja, a Rođeni će dobiti obeštećenje za ovaj posao.

- U Veležovom dresu Radović je odigrao 61 utakmicu, postigao je četiri gola i tome dodao devet asistencija. Kroz dvije godine, koliko je bio igrač našeg kluba, pokazao je veliki profesionalizam, ali i karakter jednog divnog mladića - saopćili su iz FK Velež.

Radović se dirljivom porukom oprostio od navijača mostarskog kluba.

- Dragi moji Rođeni, fudbalera profesionalca životni putevi vode od kluba do kluba. U Mostaru sam zaplakao dva puta. Prvi put kad se rodio moj Luka i danas dok sam pakovao kofere.

I tada sam shvatio da vi zaista jeste moji rođeni. Svi divni ljudi u klubu, na Veležovim tribinama i, naravno, oni čiji značaj ponekad ostane u drugom planu, Veležova Red Army.

Drago mi je i čast mi je što sam nosio ovaj sveti dres i što sam osvojio prvi trofej u karijeri baš u Veležu. Hvala upravi, trenerima i svim ljudima koji su u drugom planu, a rade veliki posao za ovaj klub. Sve vas iskreno pozdravljam. Nikad zbogom, samo doviđenja - poručio je Radović.

 

Slaviša Radović ostvario je transfer, uz obeštećenje za FK Velež, u FK Liepaja iz Latvije. U Veležovom dresu Radović je...

Posted by FK Velež Mostar on Monday, June 27, 2022
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.