open-navfaktor-logo
search
SDA
Skup u Švrakinom Selu: Nadamo se da ćemo za četiri godine napuniti novi nacionalni stadion
Uz nosioca SDA liste za Skupštinu Kantona Sarajevo Semira Efendić, predstavili su se Aljoša Čampara, Haris Zahiragić, Samra Ćosovic – Hajdarević, Nermana Zajmović, Rijana Jusufbegović, Munir Gaković, Aldin Tinjak, Sabahudin Delalić i Jasmin Smiječanin
20.09.2018. u 22:30
get url
text

U Domu kulture u sarajevskom naselju Švrakino Selo večeras je održan skup na kojem su predstavljeni kandidati SDA za predstojeće izbore iz Općine Novi Grad, ali i kandidati SDA iz drugih općina.

{$galerijaFotografija}

Uz nosioca SDA liste za Skupštinu Kantona Sarajevo Semira Efendić, predstavili su se Aljoša Čampara, Haris Zahiragić, Samra Ćosovic – Hajdarević, Nermana Zajmović, Rijana Jusufbegović, Munir Gaković, Aldin Tinjak, Sabahudin Delalić i Jasmin Smiječanin.

Efendić je prisutnim građanima ukratko prezentovao svoj izborni program "Pokrenimo Sarajevo zajedno" iz kojeg je istakao da mu je jedan projekat posebno važan.

- Realizacija projekta izgradnje nacionalnog stadiona koji je već predstavljen javnosti mi je posebno drag. Vrijeme je da Sarajevo dobije i izgradi nacionalni stadion. Nadamo se da ćemo uspješno realizovati ovaj projekat, a da ćemo stadion zajedno napuniti za četiri godine - kazao je Efendić.

Istakao je također kako je ponosan na činjenicu da se projekti iz programa koje je predstavljao građanima uspješno realizuju.

- Svi smo mi zajedno pokrenuli Novi Grad, nije za to zaslužan nijedan pojedinac već svi mi zajedno i samo se tako može biti uspješan u poslu - kazao je.

Prisutnima se obratio i predsjednik Općinske organizacije SDA Novi Grad Sarajevo Huso Ćesir, koji je pozvao da se da podrška kandidatima Stranke demokratske akcije za sve nivoe vlasti kao i za kandidata za člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

- Ne smijemo imati dvojbi kome da damo svoj glas, moramo biti jedinstveni i pokazati našu snagu - poručio je Huso Ćesir.

SDA NOVI GRAD ARAJEVO, ŠVRAKINO SELO 20.09.2018.
1 od 8
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.