open-navfaktor-logo
search
Klicali Rusiji
Skup podrške u Nikšiću: Poziv ruskoj braći da odrade posao do kraja i unište NATO i EU
I večeras su na Trgu Šaka Petrovića u Nikšiću sedmi bataljon, Zavjetnici- Tvrdoš, grupa Nikšićani i Stupovi organizovali skup podrške Rusiji.
06.03.2022. u 22:48
get url
text

Nosili su trobojke i ruske zastave, Putinovu sliku i klicali Rusiji, dok su išle ruske pjesme.

Veselin Đoković je kazao da su se okupili "da podrže pravoslavnu braću Rusije i da im odaju priznanje što u 22. stoljeću ustadoše da zaštite pravoslavno stanovništvo u Ukrajini". Ponovio je da svi znaju da je Rusima "rat nametnut od NATO pakta i EU i kriminalnih grupacija".

- Nisu mogli Rusi da gledaju kako narod strada u Donbasu i Luganjsku, gdje je od 2014. ubijeno 14.000 ljudi, među kojima je 500 djece - kazao je Đoković.

Kako je istakao smatra da je Dritanu Abazoviću bilo "ljudskije da je poveo Escobara malo do Murina da vidi žrtve NATO pakta".

- Ima li išta sramnije u Crnoj Gori nego biti poslušnik stranih ambasada i EU pod komandom NATO pakta. Sve što im narede oni će da urade našoj divnoj Crnoj Gori, a nas što podržavamo Ruse - Putina, nema čime nas neće nazvati - kazao je Đoković.

Pozvao je narod da kazne sve koji hoće da "uzmu vjeru i naciju".

- Srbi - nema nazad, iza je Rusija - zaključio je Đoković i poručio Putinu i "ruskoj braći da odrade posao do kraja i unište NATO pakt i EU".

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.