open-navfaktor-logo
search
Krađa slogana
Škoro sve oštriji: Ne pratimo kampanje u RS, da je pravde, ta tvorevina ne bi ni postojala
"Vratimo Hrvatsku narodu" njegov je slogan. "Vratimo srpsku narodu" - predizborni je slogan Srpske demokratske stranke koji su prošle godine gledali građani Republike Srpske
15.12.2019. u 22:11
get url
text

Kako se kampanja za izbor predsjednika ili predsjednice Republike bliži kraju, sve je više suza, uvreda, ali i mogućih plagijata.

Kandidati za novog hrvatskog predsjednika su i danas bili na terenu. Škoro je zaplakao, Milanović pravdao račune, a poslovi predsjednice Grabar-Kitarović isprepleli su se s poslovima kandidatkinje tokom kampanje za predsjedničke izbore.

-Najgore je u stvari što su dirnuli u moju suprugu- rekao je kroz suze Škoro na skupu u Rijeci.

No, suze je uskoro zamijenio pošalicama.

-Jedno vam samo mogu obećati mene nitko neće štipati za stražnjicu- poručio je s govornice.

"Vratimo Hrvatsku narodu" njegov je slogan. "Vratimo srpsku narodu" - predizborni je slogan Srpske demokratske stranke koji su prošle godine gledali građani Republike Srpske. Na naš upit je li znao da se slogan sličan njegovom koristio i u Republici Srpskoj u BiH, Škoro nije odgovara, već je ignorirao pitanje.

Iz njegovog štaba ne žele odgovoriti ko im je osmislio slogan, niti koliko su ga platili. Poručuju glavni je slogan "Sad il' nikad".

-Ne pratimo političke kampanje u Republici Srpskoj jer za nas, da je pravde, ta tvorevina koja je istrijebila Hrvate s tog teritorija i dan danas sprječava njihov povratak, ne bi ni postojala- dodaju iz Škorinog štaba. 

U SDS-u nisu tako oštri zbog sličnosti poruke.

-Pretpostavljam da je kontekst vrlo sličan kao što je kod nas u RS i BiH i da gospodin Škoro očigledno vodi jednu vrlo ozbiljnu kampanju, u ovom slučaju protiv onih koji vladaju u Republici Hrvatskoj Vukota Govedarica- potpredsjednik Srpske demokratske stanke, objavio je dnevnik.hr

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.