open-navfaktor-logo
search
Predsjednički kandidat
Škoro odgovorio Vučiću: Bolje biti pjevač nego dostavljač kod ratnog zločinca
Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije
25.09.2019. u 10:41
get url
text

Predsjednički kandidat u Hrvatskoj Miroslav Škoro odgovorio je na Facebooku srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na prozivke koje mu je uputio.

-Čujem da mi je "veliki državnik" Vučić poručio kao "pjevaču ili šta li već" da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti. Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od hiljadu riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan- bolje biti "pjevač ili bilo što već" nego dostavljač kod ratnog zločinca- napisao je Škoro na Facebooku.

Podsjetimo, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ocijenio je u utorak, komentirajući anketu HRejtinga koju je objavio HTV o odnosima Srbije i Hrvatske, kako Hrvati imaju "nepogrešiv njuh" da svakog ko radi u interesu Srbije stave na prvo mjesto kao svog protivnika.

Komentirajući ocjene i poruke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti, Vučić je, rekao kako "tom pjevaču ili šta li je već", želi poručiti da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da "o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.