open-navfaktor-logo
search
Oštećen i Inter
Skandal u Italiji, Marušić optužio saigrača za poraz od Milana: "Ti si kriv gov.. jedno"
Fudbaleri Milana savladali su Lazio sa 2:1 i tako ostali na liderskoj poziciji Serie A.
25.04.2022. u 16:33
get url
text

Pobjedonosni pogodak postigao je Tonali u 92. minuti, te je na taj način rastužio Edina Džeku i Inter, s kojim će se boriti za naslov prvaka.

A golu je prethodila velika greška odbrane Nebeskoplavih (pogledajte OVDJE).

Crnogorski defanzivac Adam Marušić dodao je loptu protivničkom igraču za centaršut, nakon kojeg je loptu loše reagovao Francesco Acerbi. Lopta se odbila do Zlatana Ibrahimovića, koji je glavom dodao Tonaliju, a ovaj iz blizine zabio za preokret i veliku pobjedu Milana.

Acerbi se nakon gola smijao, na što mu je prišao Marušić i bijesnog izraza lica urlao na njega: "Ti si kriv, gov.. jedno". Odmah su krenuli napadi na Acerbija i na društvenim mrežama.

Navijaču mu zamjeraju da je poklonio gol bivšem klubu za koji navija, a ovo nije prvi njegov potez kojim je razbjesnio fanove. Acerbi se oglasio na društvenim mrežama.

- Sada je stvarno dosta. Uvijek sam davao sve za ove boje i ponosan sam na osvojene trofeje u ovom dresu. Osmijeh je bio sarkastičan zbog načina na koji smo izgubili dva boda, a ne jer sam bio sretan zbog poraza - poručio je reprezentativac Italije, koji je u dresu Lazija odigrao 169 utakmica.

Nebeskoplavi su ovim porazom ostali bez šanse da se plasiraju u Ligu prvaka, zbog čega je bijes navijača još veća.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.