open-navfaktor-logo
search
Drama u Banjoj Luci
Sjekirom polupao automobil u kojem su bile djevojke
Milan D. iz Banje Luke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uvečer u Banjoj Luci sjekirom polupao automobil u kojem su bile dvije djevojke.
27.09.2021. u 09:00
get url
text

Lupanje i galama uznemirila je mještane u naselju Mejdan, a da nešto nije uredu shvatili su kada je djevojka vrištala i molila da je pusti, piše Glas Srpske.

- Djevojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sjekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu - ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svjedoci ovog napada.

Prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

- Nismo znali šta se dešava jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: "Pusti me, pusti me!" - ispričali su mještani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobjegao sa sjekirom.

- Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade - kazao je jedan Banjalučanin.

U Policijskoj upravi Banja Luka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 sati.

- M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari - kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razriješeno da li su se djevojke i osumnjičeni znali odranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.