open-navfaktor-logo
search
Proslavila 61. rođendan
Sjećate li se Susan Boyle? Danas je "teška" 22 miliona funti i izgleda bolje nego ikad
Susan Boyle početkom aprila proslavila je 61. rođendan. Prije 13 godina je zaludila svijet pojavljivanjem u muzičkom showu "Britain's Got Talent". Publika joj se divila, ali i žiri, nakon što je izvela pjesmu "I Dreamed A Dream".
25.04.2022. u 09:14
get url
text

U showu nije pobijedila uprkos tome što su to mnogi predviđali pa je Susan doživjela nervni slom i jedno vrijeme boravila u bolnici. To je natjecanje jako utjecalo na njeno psihičko zdravlje.

Ipak, brzo je postala zvijezda, ali i osoba koja nije htjela biti. Uvijek našminkana i sređena, Susan je pored sebe imala vješte vizažiste i stiliste. Sviđala se mnogima, ali ne i samoj sebi. Izgubila je i na kilaži, a 2016. je otkrila da je razlog tome što joj je dijagnosticiran dijabetes tipa 2.

- Morala sam prestati jesti slatkiše i kolače. To je propast mog života. Morala sam smršati zbog svog zdravlja - rekla je za Mirror.

Susan je objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnosti. Tokom karijere zaradila je oko 22 miliona funti,  piše Mirror.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Iako "pliva" u novcu, Susan još uvijek živi u svom domu iz djetinjstva u Blackburnu. Pokušala je živjeti i na drugim, luksuznijim mjestima, ali skromnoj pjevačici to nije odgovaralo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.