Sjećate li se Esmeralde iz istoimene serije: Zelenooka ljepotica bila je u raljama kokaina

objavljeno: 06.02.2018. u 18:50

"Esmeralda" je jedna od meksičkih sapunica koje se pamte.

Krajem devedesetih godina prošlog stoljeća cijela BiH pratila je sudbinu lijepe i slijepe Esmeralde, koja je odrasla u šumskoj kolibi sa ženom koja ju je zamijenila na porođaju s muškim djetetom, budući da je bogati gazda sela htio sina, a ne kćerku.

Kada je odrasla Esmeralda se zaljubila u istog tog dječaka, a ona i Jose Armando postali su najpopularniji par.

Sapunica je pratila tešku Esmeraldinu sudbinu, a mnogi, koji su u terminima emitiranja serije obavezno morali biti ispred malih ekrana, molili su se za njen vid.

Esmeralda, koju je utjelovila Leticia Calderon, u vrijeme snimanja serije bila je na kokainu.

Dok je igrala omiljenu zelenooku djevojku, Leticia je postala ovisna o drogi, a skinula se s kokaina tek kada je njena najbolja prijateljica umrla od predoziranja.

 

 

#esmeralda #LeticiaCalderón #leticiacalderon #leticiacalderonfans #lindademais #diva #novelasbt #novelasmexicanassbt #novelasmexicanas #novelaesmeralda #melhornovela #novelaantiga #mexico #like4like #likeforfollow #actress

A post shared by @ talveezz on

 

#bonitosabado #disfrutensudia #telenovelamexicana #esmeralda #Esmeralda #leticiacalderon #fernandocolunga #josearmandopeñarreal #esmeraldayjosearmando y estoy viendo su remake #sintumirada y esta historia y los nuevos actores me han vuelto a enganchar #elcazador

A post shared by @ missnovelera on

 

La más hermosa en @programahoy #LeticiaCalderon ❤️

A post shared by Alejandra Nogara (@luna_alex0) on