open-navfaktor-logo
search
Napadač Olimpika
Šišić: Igra protiv Tuzla Cityja je recept za trijumf protiv Mladosti
Fudbaleri Olimpika sutra će na Otoci u susretu 17. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Mladosti.
01.12.2020. u 13:22
get url
text

Nakon pobjede protiv Tuzla Cityja u prethodnom kolu, Olimpik ima priliku novim trijumfom da napravi dodatni priključak ka sredini tabele.

Aladin Šišić je svojim ulaskom u drugom dijelu susreta protiv Tuzlaka, napravio dosta pometnje gostujućem timu. Postigao je jedan pogodak i bio konstantna prijetnja odbrani Tuzla Cityja.

- Odigrali smo dobar meč, u kojem smo uspjeli napraviti preokret i osvojiti tri boda. Pokazali smo da smo u stanju da se vratimo iz rezultatskog minusa i to u dva navrata, a to je svakako dokaz kvaliteta, i na kraju smo zasluženo slavili pobjedu. Zadovoljan sam svojom igrom, ali i igrom cijelog tima, koji je dao posljednji atom snage na terenu - rekao nam je Šišić na početku razgovora.

Sutra je pred vašim timom novi duel na Otoci, a protivnik je ekipa Mladosti.

- Mladost su svi bili prerano otpisali, nakon svega što im se dešavalo tokom priprema i problema koje su imali. Ipak, pokazali su da imaju kvalitet i znanje da se nose sa svima, a o tome govori i broj osvojenih bodova. Znamo gdje su njihove najveće prednosti i pokušat ćemo ih neutralisati. Odnos prema igri i način na koji smo se postavili na terenu protiv Tuzlaka, recept je za trijumf i u ovoj utakmici, koji nam može donijeti dodatni mir u finišu jesenjeg dijela - kazao je napadač Vukova u najavi sutrašnjeg duela.

Susret na Otoci na rasporedu je sutra (srijeda) od 13 sati, a glavni sudija ovog duela je Dragan Petrović iz Banje Luke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.