open-navfaktor-logo
search
Otkazali generalku
Široki Brijeg u problemima: Šibenik razočarao tim sa Pecare
Fudbaleri Širokog Brijega suočili su se sa velikim problemom desetak dana prije početka nove sezone u Premijer ligi BiH.
22.07.2020. u 14:47
get url
text

Tim sa Pecare za vikend je trebao odigrati generalku protiv Šibenika, ali je novi hrvatski prvoligaš otkazao dolazak u Hercegovinu.

- Iako je ekipa NK Široki Brijeg u glavnoj provjeri uoči nove sezone trebala odmjeriti snage s ekipom HNK Šibenik u subotu na stadion Pecara, novi hrvatski prvoligaš obezvrijedio je dogovor i otkazao dolazak u Široki Brijeg.

Ne krijemo kako smo ostali nemalo iznenađeni i razočarani odlukom šibenskog prvoligaša. Iako svjesni aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), potez sa Šubićevca i otkazivanje dolaska samo tri dana prije planirane utakmice smatramo krajnje nekorektnim, poglavito jer se radi o ključnoj pripremnoj utakmici naše ekipe.

Ne dvojimo kako se utakmica ipak, mogla odigrati uz poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite. Uostalom, na isti način kako su odigrane i sve dosadašnje pripremne utakmice, a kako se igraju utakmice i u BiH, Hrvatskoj i diljem Europe.

Na koncu, obavještavamo naše navijače i sportsku javnost kako će umjesto HNK Šibenik ulogu suparnika NK Široki Brijeg u glavnoj provjeri uoči nove sezone preuzeti hrvatski trećeligaš NK Neretvanac Opuzen, naši sportski prijatelji koji su izašli ususret i pristali doći odigrati utakmicu te kojima ovim putem još jednom zahvaljujemo na maksimalnoj susretljivosti. Utakmicu će biti odigrana u subotu, 25. jula na stadion Pecara u 18 sati - saopćeno je iz NK Široki Brijeg.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.