open-navfaktor-logo
search
Do 2025.
Široki Brijeg produžio ugovor sa važnim igračem
NK Široki Brijeg održao je prvu konferenciju za medije u 2023. godini na kojoj je najavljena izborna skupština kluba koja će se održati 18. siječnja, a igrač Ilija Bagarić produžio je ugovor sa Širokim do ljeta 2025. godine.
03.01.2023. u 20:47
get url
text

Klupski glasnogovornik Ivan Kraljević ocijenio je kako je iza NK Široki Brijeg jako uspješan period u kojem je klub zauzeo drugo mjesto s tri boda zaostatka za prvim mjestom.

- Stvorena je simbioza između kluba i navijača na koju se nadovezao veliki broj sponzora, što nas veseli. Time su stvoreni temelji za uspješan rad NK Široki Brijeg u nastavku sezone i to je pozitivan impuls za ono što slijedi. Naš ponajbolji igrač Ilija Bagarić potpisao je novi ugovor – kazao je Kraljević.

Ilija Bagarić izrazio je zadovoljstvo potpisom novog ugovora ustvrdivši kako očekuje uspješan nastavak sezone.

- Jako sam sretan zbog toga što mi je klub ponudio novi ugovor. Nisam puno razmišljao i produžio sam suradnju. Zahvalan sam klubu na novom ugovoru i nadam se uspješnoj saradnji u budućnosti. Nitko se nije nadao da ćemo ostvariti ovako uspješne rezultate. Još ništa nije gotovo i čeka nas težak posao. Za ovaj uspješan rad najviše je zaslužan naš trener Ivica Barbarić i njegov stručni štab koji su nas držali na zemlji i kvalitetno nas spremali na nove izazove iz utakmice u utakmicu – kazao je Bagarić.

Pripreme za nastavak Premijer lige započet će u ponedjeljak, 9. januara, kada će u klupskom kampu biti održana prozivka igrača za nastavak takmičenja.

Osim toga, plavo-bijela noć održat će se krajem januara, a iz kluba ističu kako će ponovno početi s izdavanjem članskih iskaznica.

Na konferenciji za novinare također je istaknuto kako se sponzori vraćaju u klub.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.