open-navfaktor-logo
search
Dječački san
Sinoć pogodio na Teatru snova, danas na ispitu iz psihologije
Desni bek kluba iz donje polovice treće lige u srijedu je utrpao loptu u mrežu fudbalskog velikana ispunivši jedan san baš u Teatru snova
26.09.2019. u 18:29
get url
text

Fudbaleri Manchester United u srijedu su se provukli u četvrto kolo Carabao Cupa nakon što su poslije šutiranja jedanaestaraca slavili protiv trećeligaša Rochdalea 5:3.

Poslije 90 minuta igre rezultat je glasio 1:1. Mason Greenwood bio je strijelac za United, dok je šesnaestogodišnji Luke Matheson pogodio za Rochdale.

Desni bek kluba iz donje polovice treće lige u srijedu je utrpao loptu u mrežu fudbalskog velikana ispunivši jedan san baš u Teatru snova, a zatim se ujutro zaputio u školu gdje ga je čekao ispit iz psihologije.

- Trebao sam danas biti u školi. Bit ću sutra kako bih nadoknadio slobodan dan i pisat ću ispit iz psihologije, iako mislim da večeras neću moći zaspati - kazao je Matheson odmah nakon utakmice, te dodao:

- Volim učiti, a škola i klub me podržavaju. U fudbalu nema garancije jer ne znaš što se može dogoditi. Možeš biti najbolji igrač na svijetu, ali sve je moguće i zato želim imati rezervni plan.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.