Nakon ubistva policajaca

Sindikat SIPA-e: Jesu li vlasti učinile sve da zaštite one koji štite živote drugih

Objavljeno: 26.10.2018. u 16:51

Iz SIPA-e pozivaju sve koji imaju bilo kakvu informaciju koja može pomoći u hapšenju ubica da se obrate policijskim organima

Sa mjesta ubistva

Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu izrazio je naiskrenije saučešće porodicama mučki ubijenih policajaca MUP-a Kantona Sarajevo, tokom obavljanja časnih poslova i zadataka na zaštiti građana.

- Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu poziva predstavnike zakonodavne i izvršne vlasti da se zapitaju da li su učinili sve što su bili u mogućnosti da zaštite živote onih koji štite živote drugih. Također pozivamo sve građane koji imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u hapšenju izvršilaca ovog zločina da se obrate policijskim organima - poručili su iz Sindikata SIPA-e.

Policajci MUP-a KS Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni su rano jutros na dužnosti u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Napadači, koji su u to vrijeme pokušavali ukrasti automobil, pucali su na policijsko vozilo u pokretu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije