open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Sin Ljubana Ećima ponovo uhapšen zbog tuče, određen mu pritvor
Miloš Ećim, sin Ljubana Ećima, bivšeg zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti RS-a Banja Luka, odranije je poznat policiji i više puta je hapšen zbog istih ili sličnih krivičnih djela
18.11.2019. u 10:26
get url
text

Osnovni sud u Banjoj Luci potvrdio je pritvor Milošu Ećimu (23) iz Banje Luke, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

On je u noći sa petka na subotu, oko 3 sata, u ulici Ada, Grad Banja Luka, u ugostiteljskom objektu "Stara Ada", nalazeći se u društvu B. L., N. P., N. Z., B. B. i drugih nepoznatih osoba, nakon verbalnog sukoba, nanio tešku tjelesnu povredu I. Č., te tjelesnu povredu D. B.

I. Č. je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar Banja Luka.

Tužilac je uputio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak utjecajem na svjedoke i saučesnike.

Miloš Ećim, sin Ljubana Ećima, bivšeg zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti RS-a Banja Luka, odranije je poznat policiji i više puta je hapšen zbog istih ili sličnih krivičnih djela.

U decembru prošle godine, zajedno sa Veljkom Ražnatovićem i Nemanjom Đurićem, osuđen je na novčanu kaznu zbog nasilničkog ponašanja i tuče u kojoj je povrijeđen Petar Zolak u aprilu 2017. godine na parkingu hotela "San" u Laktašima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.