open-navfaktor-logo
search
Uz pregršt čestitki
Severina za 50. rođendan na sudu
Popularna hrvatska pjevačica Severina danas slavi 50. rođendan, no po svemu sudeći, provest će ga na sudu.
21.04.2022. u 13:01
get url
text

Pjevačica je još na Dan žena objavila da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića, za koju je sudska parnica zakazana za 21. aprila, na njen 50. rođendan.

- Kakva krasna čestitka za Dan žena… Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira… Prezime su pogriješili… Ovakvih imam više od sto. To mora da je ljubav. Sretan vam Dan žena - napisala je tada uz fotografiju sudskog poziva, na kojem je naslovljena prezimenom bivšeg supruga Igora Kojića.

Inače, kako piše Fena, u Zgarebu je danas počelo suđenje Gzimu Redžepiju, saradniku bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji se izjasnio da nije kriv za trgovanje utjecajem radi izmjene sudske odluke o roditeljskoj brizi i uzdržavanju sina pjevačice Severine Vučković i srpskog poduzetnika Milana Popovića.

No da je ipak više onih koji vole Severinu, dokazuju poruke koje joj prijatelji ne prestaju slati. Još u ponoć počeli su objavljivati rođendanske čestitke na društvenim mrežama.

Među prvima je to učinila Severinina bliska prijateljica i splitska fotografkinja Sonja Dvornik, koja je objavila neke dosad neviđene snimke iz privatnih trenutaka pjevačice.

- Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti amore mio - napisala je uz snimku.

U pozadini je svirala pjesma Franka Sinatre "My Way".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Dvornik (@sonjadvornik)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.