navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
"Iz zlobe..."

Severina: Saznala sam ko je objavio moj snimak sa Lučićem

Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate naučiti izboriti se s time, rekla je pjevačica

Objavljeno: 20.11.2019. u 10:00
get url
text

Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdići iznad svega što mi se tad dogodilo, kazala je hrvatska pjevačica Severina, a u vezi sa njenim pornografskim snimkom koji je dospio u javnost 2004. godine. 

-To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine- rekla je Severina u intervjuu za srpske Novosti o eksplicitnoj snimci nje i Milana Lučića koja je izašla 2004. godine.

-Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate naučiti izboriti se s time. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: "Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor". To je bilo predivno- ispričala je Severina.

Kad je 2004. godine na internet dospjela snimka seksa na kojoj su svi prepoznali Severinu Vučković i Milana Lučića pjevačica se, kako je kasnije sama priznala, potpuno slomila.

Javnost je danima čekala prvu Severininu izjavu, a intervju je dobio Joško Lokas koji je u to doba na HRT-u vodio emisiju "Večer s Joškom Lokasom". Severinin intervju gledalo je pola Hrvatske, a nedavno se snimka intervjua našla i na YouTubeu. Na početku razgovora Severina je Lokasu rekla: "Nasmij se, nitko nije umro", piše Index.hr.