open-navfaktor-logo
search
Novčana kazna
Severina proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice, oglasio se PR tim pjevačice
Hrvatska pjevačica Severina danas je nepravomoćno osuđena na novčanu kaznu zbog vrijeđanja i omalovažavanja socijalne radnice prošle godine.
28.03.2023. u 20:00
get url
text

Informaciju je za Index.hr potvrdio PR tim pjevačice i dodao "kako Severina nije vrijeđala zaposlenicu te da će se žaliti na odluku suda".

- Severina nije vrijeđala, nego je protestirala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku – naveli su iz PR tima.

Kažu da je u ovom slučaju riječ o radnici Centra za socijalnu zaštitu u čijem postupanju je utvrđen niz grešaka.

- Riječ je o socijalnoj radnici iz područnog ureda Centra za socijalnu zaštitu, kojem je upravni nadzor utvrdio niz grešaka u postupanju radi čega je i promijenjen te danas drugi centar vodi predmet – dodaju iz PR tima Severine.

Severina je prema optužnici vrijeđala socijalnu radnicu iz Centra za socijalnu zašptitu Maksimir u februaru prošle godine. Nakon toga je Centar podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj.

- U konkretnom slučaju, bila je riječ o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina izviještena da će joj doći u nadzor provjeriti uvjete u kojima živi njena mama, premda joj je prije toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti jer su njenu majku vidjeli u njenom domu i vidjeli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga. Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gdje živi Severinina mama, što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina - rekli su iz PR tima Severine.

Nadzorom je utvrđeno da se Severina brine o svojoj majci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.