navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ulaže u nekretnine

Senijad Ibričić izgradio još jednu zgradu u Splitu

Ibričić je, podsjetit ćemo, zajedno sa Edinom Džekom prije dvije godine izgradio zgradu sa luksuznim apartmanima u Splitu, a sada je priveo kraju radove na novoj zgradi

Objavljeno: 12.05.2019. u 12:41
get url
text
Edin Džeko i Senijad Ibričić
Edin Džeko i Senijad Ibričić

Bivši fudbalski reprezentativac BiH Senijad Ibričić uplovljava u sve dublje poslovne vode. Nastavio je graditi nekretnine u susjednoj Hrvatskoj, tačnije u Splitu, u kojem je svojevremeno nosio dres Hajduka.

Ibričić je, podsjetit ćemo, zajedno sa Edinom Džekom prije dvije godine izgradio zgradu sa luksuznim apartmanima u Splitu, a sada je priveo kraju radove na novoj zgradi.

Na tome su mu čestitali prijatelji na društvenim mrežama, a nova Ibričićeva nekretnina se također nalazi u Splitu.

- Split nam je oduvijek u srcima, tako da smo Edin i ja došli na ideju da bismo nešto mogli i sagraditi, te smo se onda odlučili na ovu prekrasnu destinaciju. Došli smo tu s porodicama i sada ćemo biti na relaciji Split i gradovi u kojima igramo. Ovo je naš prvi projekt, te smo vrlo zadovoljni ishodom. Ima dosta zainteresovanih kupaca, a dvojica Splićana su već dobili svoje ključeve. Radujemo se što ćemo uživati u pogledu na more, ovo je zbilja pravo bogatstvo – kazao je Ibričić svojevremeno u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Ibrićić trenutno nastupa za slovenački klub Domžale, a najbolje dane u karijeru je proveo upravo u splitskom Hajduku.