open-navfaktor-logo
search
Pomozi.ba
Senada i njen sin rođeni gluhonijemi: Potekle joj suze kada su ljekari pustili zvuk
Suze nevjerice i suze radosnice na Senadinom licu nakon puštanja zvuka u Turskoj, daju nam snagu da nastavimo sa našom humanom misijom i pomognemo što većem broju oboljelih sugrađana, navode iz humanitarne organizacije Pomozi.ba.
21.12.2021. u 19:32
get url
text

Naime, ova organizacija osigurala je sredstva i Senadu Sjutrović i njenog sina Adnana Ališana koji su rođeni gluhonijemi poslala u Tursku na rehabilitaciju.

Navode da Senada sada super čuje, a da će je na njenom rehabilitacionom putu pratiti njen sinčić koji prolazi isto što i ona.

Njenom sinu Adnanu ugrađeni su kohlearni implantati, a njegovoj mami postavljen vanjski dio kohlearnog implantata.

- Svakako ćemo vas i dalje izvještavati o napretku majke i sina, a vas molimo da pozivom na broj 17021 donirate 2 KM za pomoć u liječenju oboljelih građana koji nam se svakodnevno javljaju za pomoć. Pomoći im možete i priključenjem našoj trajnoj humanitarnoj kampanji Najbolji obrok u mjesecu doniranjem 8 KM mjesečno, odnosno jednog toplog obroka putem trajnog naloga.

Za više informacija ili obrasce naloga, možete nam se javiti putem poruke, e-maila [email protected] ili telefona 062 839 000 – navode iz Pomozi.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.