Selektor Zmajeva tema u NBA: Ukucajte na YouTube "trener davi Bogdanovića"

objavljeno: 06.02.2018. u 16:08

Bogdan Bogdanović, košarkaški reprezentativac Srbije i nekadašnji prvotimac beogradskog Partizana, bio je junak Sacramenta protiv Chicago Bullsa.

Kingsi su slavili 104:98, a Bogdanović je je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 15 postignutih poena. Ubacio je i ključnu trojku za trijumf u samom finišu utakmice.

- Svaki trening volim da završim sa nekim "ludim" košem. Možda sam i ovu trojku izvukao odatle. Do kraja napada bilo je ostalo dvije ili tri sekunde... Takvi šutevi su najlakši, jer nemate drugu opciju osim da šutirate - rekao je Bogdanović.

Robin Lopez, košarkaš Bullsa, isključen je zbog druge tehničke greške, a novinare na NBA parketima zanimalo je da li se i Bogdanoviću nešto slično dogodilo u karijeri. A on se sjetio selektora košarkaške reprezentacije BiH Duška Vujoševića i ponudio im izuzetno zanimljiv odgovor.

- Trener me je jednom u Partizanu izbacio iz igre. Vujošević je tada na klupi Partizana. Samo na YouTube ukucajte "trener davi Bogdanovića" i vidjet ćete kako u Srbiji izgleda kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin - rekao je Bogdanović kroz smijeh.