open-navfaktor-logo
search
Serije
Seka Sablić i Boro Stjepanović za fantastičnu jesen na OBN-u
Serija "Nemoj da zvocaš" okupila je sjajan tim
24.10.2018. u 14:39
get url
text

Dugo očekivana humoristička serija "Nemoj da zvocaš" sa sjajnom glumačkom postavom, konačno starta i u Bosni i Hercegovini i emitirat će se vikendom u 20 sati na programu OBN televizije.

AMC grupacija, većinski vlasnik OBN TV, poznata je po tome što ulaže u serijski i filmski program te će tako i ove jeseni, pored već poznatih emisija, glavni aduti predstavljati serijski program koji je uvijek uživao veliku popularnost kod publike.

Tako su očekivanja i ovaj put velika kada je riječ o igranoj seriji koja prati životnu priču tri para različitih generacija -  mladi par koji tek započinje život pod istim krovom, srednji koji je u "krizi srednje dobi" i zreli koji dijeli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i "mukama" svakodnevice u dvoje.

Serija "Nemoj da zvocaš" okupila je sjajan tim. Najzreliji par, Simku i Batu igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović.  Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno. Srednji bračni par, Marina i Ilija, upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negdje između sreće i panike!

Njih će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović. U ulozi najmlađeg para našli su se Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život upravo u prvoj epizodi.

"Nemoj da zvocaš" je adaptacija najgledanije španske humorističke serije "Escenas de matrimonio". U cilju prilagođavanja domaćim prilikama i humoru, angažovana je mnogobrojna ekipa poznatih scenarista i reditelja koji su humor u muško-ženskim odnosima doveli do savršenstva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.